...
Suvenire
Ushqim tradicional
Qendra Tregtare
Dyqane Suveniresh
Pazare
Suvenire
Për të gjithë turistët që dëshirojnë të marrin me vete një kujtim nga qyteti i Beratit, dyqanet e gjendura brenda Kalasë dhe në lagjen Mangalam ofrojnë një shumëllojshmëri suveniresh të një cilësie të lartë. Suvenirët tradicionalë përfshijnë punimet e gdhendura në dru, produktet e tekstilit si qendisjet etj. Koleksionet e suvenireve janë të frymëzuara nga simbolet, vendet unike apo produktet tradicionale të këtij qyteti, historisë dhe artit të tij. Këto të fundit prodhohen nga materiale cilësore dhe janë të dizajnuara me kujdes. Këto suvenire janë tërheqëse dhe të përshtatshme si dhurata ashtu si dhe suvenire personale. Ka një surprizë në çdo kënd për çdo lloj turisti e koleksionisti.
Shikoni gjithashtu

Bashkëpunëtorët tanë