...
Pikat e Informacionit
Zyra e Informacionit Turistik

Në Zyrën e Informacionit Turistik, që ndodhet në sheshin qendror të Beratit “Teodor Muzaka” mund të merrni informacione rreth qytetit dhe atraksioneve rreth e përqark, harta dhe materiale të ndryshme informative si udhëzues e publikime për t'ju ndihmuar të shijoni vizitën tuaj në Berat. Veç të tjerave në Qendrën e Informacionit Turistik që administrohet nga Bashkia, mund të merrni informacione rreth eventeve që zhvillohen në Berat, tureve me guidë që organizohen në qytet dhe rrethinat e tij.

Orari i hapjes:
E hënë-E dielë: 8:00-16:00
Qershor-Shtator: Nga e hëna në të dielë 09:00-19:30
Kontakt
Email: info@berat.al

Bashkëpunëtorët tanë