I rrethuar nga peizazhe magjepsëse, gjelbërim i harlisur, aventura dhe me qendrën e tij të fortifikuar, Berati strehon shumë thesare shqiptare me rëndësi historike dhe kulturore. Me arkitekturën unike të vendit, tolerancën fetare dhe ndërtesat e epokës otomane, ky qytet është një perlë e vërtetë.

Evente
Festa e Qershisë

Më 27 Maj, Drejtoria e Turizmit dhe e Aktiviteteve zhvilloi aktivitetin "Festa e Qershisë" në fshatin Drobonik për të dytin vit rradhaz...

Më shumë

Karnavalet e Beratit

Pas vitesh të tëra të ndaluara në komunizëm, tradita e festimit të karnavaleve ka marrë sërish jetë në qytetin muze. Festimet publ...

Më shumë

Rreth e Rrotull Beratit
Rrëfime

Bashkëpunëtorët tanë