...
Event
Festa e Miqësisë
08 Gsh 2024 - 11 Gsh 2024

Ne 8 gusht starton " Festa e miqesise " , tashme e pervitshme . Kengetare te ftuar , birra , ushqim i mire dhe shume argetim e presin qytetin e Beratit ne keto 3 dite . Eventi do te mbahet ne pedonalen e qytetit , prane nje skene madheshtore ngirutr posacerisht per festen. Ky event organizohet nga kompania vendase e birres " Elbar " ne bashkepunim me Bashkine e Beratit dhe ne kujdes te vecante te Kryetarit te bashkise.

Shikoni gjithashtu
White Modern Travel Poster (3).jpg
Festa e Miqësisë

Ne 8 gusht starton " Festa e miqesise " , tashme e pervitshme . Kengetare te ftuar , birra , ushqim i mire dhe shume argetim e presin qytetin e Beratit ne keto 3 dite . Eventi do te mbahet ne pedonalen e qytetit , prane nje skene madheshtore ngirutr posacerisht per festen. Ky event organizohet nga kompania vendase e birres " Elbar " ne bashkepunim me Bashkine e Beratit dhe ne kujdes te vecante te Kryetarit te bashkise.

Më shumë

20240620_141047.jpg
FSHATCE N'SHPIRAG

Në datat 28 dhe 29 Qershor në njësinë administrative Sinjë do të zhvillojmë aktivitetin me banorët e zonës. 👉Muzikë popullore me këngëtarë te ftuar 🎶🎵 👉Panair me produkte të zonës 🥧🥖🐥🧵 👉Ture në atraksione turistike KISHA SINJË💒, MUZEU 🕍 👉Valltarë me veshje tradicionale rurale 💃

Më shumë

20240201_085319_0000.jpg
Festa e Qershisë

Më 27 Maj, Drejtoria e Turizmit dhe e Aktiviteteve zhvilloi aktivitetin "Festa e Qershisë" në fshatin Drobonik për të dytin vit rradhazi. Ky event u mundësua nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit dhe Drejtoria e Turizmit dhe Aktiviteteve e Bashkia Berat. Ky ishte edicioni i II i këtij evenimenti. Qëllimi i eventit ështe promovimin i produkteve lokale "qershisë" dhe potencialit turistik të zones. Në këtë aktivitet morën pjesë artizanë dhe prodhues lokalë. Në këtë event performuan femijët e kopeshtit dhe shkollës se zones. Të ftuar special ishin Grupi Folklorik i Kozares dhe këngetarja e mirenjohur popullore Denisa Gjezo.

Më shumë

Bashkëpunëtorët tanë