...
Guida Turistike
Eksplorim shpelle

Si një nga operatorët turistik me më shumë përvojë në vend, Albania Rafting Group është një nga zgjedhjet më të mira nëse jeni duke kërkuar për ture rreth qyteteve të Shqipërisë. Guidat e tyre përfshijnë aktivitete si rafting, shëtitje me kajak, eksplorim shpellash, kalim lumi, ecje në dëborë, eksplorim zone me mushkë dhe guida për të zbuluar plazhe të pashkelura, të gjitha të shoqëruara nga ushqimet më të mira tradicionale shqiptare. Të jeni pjesë e këtij rrugëtimi do të shndërrohet në hobin tuaj të preferuar. Vendet që do të vizitoni, aktivitetet e shumta që do të zhvilloni, njerëzit që do të takoni dhe ushqimi vendas që do të shijoni, do t'ju bëjnë të njihni Shqipërinë e vërtetë.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

•   Rafting në kanoe
•  Guida 7 ditore
•   Ngjitje në malin e Shpiragut etj 

Kohëzgjatja

-

Shënime

Adresa: Hotel Castle Park, Berat
Tel: +355 67 200 6623
Email: info@albrafting.org
Faqja e internetit: https://www.albrafting.org/

Bashkëpunëtorët tanë