...
Vende Unike
Xhamia e Beqarëve

Xhamia e Beqarëve është ndërtuar në vitin 1827 për t'i shërbyer zejtarëve të pamartuar të Beratit dhe ndodhet në zemër të lagjes Mangalem. Kjo xhami është e njohur  për pikturat, afresket e saj me motive florale dhe stilin e saj arkitekturor. Forma dhe dimensionet e saj janë në një përshtatje perfekte me tërësinë e shtëpive në lagjen Mangalem.

Bashkëpunëtorët tanë