...
Vende Unike
Muzeu Etnografik

Muzeu Etnografik ndodhet në një shtëpi të bukur tradicionale beratase të shekullit XVIII, në ambientet e të cilit ekspozohen 1400 artefakte. Në katin e parë risillet “Pazari Mesjetar” dhe janë ekspozuar punime e vegla artizanale, kostume, sende shtëpiake dhe shumë objekte origjinale të kohës. Në katin e sipërm, vizitorët do të kenë mundësinë të shohin dhomat e një shtëpie tradicionale beratase të shekujve XVIII dhe XIX.

Bashkëpunëtorët tanë