...
Guida Turistike
Guidë profesionale e certifikuar

Ekspertët e ACTIVE ALBANIA kujdesen që t'ju tregojnë vende aspak tipike për t'u zbuluar nga një turist si Lengërica etj, ku mund të shijoni aktivitete të ndryshme si banja termale dhe shijimi i glikosë. Ekipi i tyre me guida lokale ka njohuri të thelluara rreth florës, faunës, historisë dhe gjeografisë.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

•   Ushqime lokale për drekë e darkë
•   Të gjitha pajisjet e nevojshme 
•   Transport gjatë gjithë udhëtimit tuaj, duke filluar nga aeroporti deri në destinacionin përfundimtar

Kohëzgjatja

-

Shënime

Adresa: Lagjja 30 Vjetori, Kati i pestë
Tel: 0689073732
Hapur: E Hënë-E shtunë 08:00-18:00
Emailhabilaj_erion@yahoo.com
Websitehttps://www.activealbania.com/sq/blog/

Bashkëpunëtorët tanë