...
Guida Turistike
Guida 4x4

Berat City Tours është një operator turistik që ofron paketa udhëtimi për grupe dhe individë që vizitojnë Beratin dhe Shqipërinë e Jugut. Ky operator turistik ofron guida në grup rreth e rrotull Beratit, guida ditore në Berat, guida rreth artit dhe historisë, si dhe një guidë 4x4. Ky tur do t'ju çojë në zona të mahnitshme të vendit. Udhëtimi ofron mundësi për fotografi dhe kohë për të dalë dhe eksploruar vendet e mahnitshme. Turi 4×4 kryhet me një Jeep, i cili mund të mbajë deri në katër persona (një në sediljen e pasagjerit dhe tre në sediljen e pasme) përveç udhërrëfyesit.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

Guida turistike
Transporti 4×4
Ushqime dhe ujë
Të gjitha tarifat dhe taksat

Kohëzgjatja

7h

Shënime


KONTAKT

Adresa: Rruga Mihal Komnena, 5001,Berat
Tel:  +355 69 689 8232
Email: info@beratcitytours.com
Websitehttp://beratcitytours.com/

Bashkëpunëtorët tanë