...
Guida Turistike
Turi i Beratit në këmbë

Kjo guidë falas në Berat është ideale për të parë vendet kryesore të qytetit ndërsa ecni nëpër lagjet e njohura të Beratit. Guida mbulon atraksionet kryesore, por dhe xhevahiret e fshehura që janë jashtë vëmendjes së turistëve, dhe ju zbulon fakte që nuk do t'i dinit ose nuk do t'i vinit re duke ecur vetëm. Ju do të udhëtoni pas në kohë në shekullin e 15-të për të zbuluar sfondin osman të qytetit, si dhe stilin magjepsës arkitekturor.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

  • Vizitë në Berat
  • Udhëzues anglishtfolës

Kohëzgjatja

2h

Shënime

  • Mund të rezervoni deri në 30 minuta para fillimit të turit për sa kohë që ka ende vende.
  • Turet falas nuk kanë një çmim fiks, përkundrazi çdo person i ofron guidës shumën që e konsideron të përshtatshme, në varësi të nivelit të kënaqësisë.
KONTAKT

Websitehttps://www.civitatis.com/en/berat/free-walking-tour/

Bashkëpunëtorët tanë