...
Guida Turistike
Guiga e degustimit të verës

Berat City Tours është një operator turistik që ofron paketa udhëtimi për grupe dhe individë që vizitojnë Beratin dhe Shqipërinë e Jugut. Ky operator turistik ofron guida në grup rreth e rrotull Beratit, guida ditore në Berat, guida rreth artit dhe historisë, si dhe guida degustimi të verës me ekspert për të kuptuar më shumë rreth prodhimit të verës. Do të mësoni gjithçka rreth prodhimit të verës dhe historitë e familjeve që zotërojnë kantinat në Berat.

Informacion rreth guidës turistike
Çfarë përfshihet

Degustimi i Verës
Ushqime vendase
Transporti me makinë private
Marrja dhe kthimi në Berat
Të gjitha tarifat dhe taksat
2 lloje vere + 1 raki

Kohëzgjatja

3h

Shënime

Kontakt

Tel: +355 69 689 8232
Mail: info@beratcitytours.com
Adresa: Rruga Mihal Komnena, 5001

Bashkëpunëtorët tanë